Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın çabucak tahliyeye imkân veren yangın kapısı, diğer zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden serlamışsa dışarıya, haricen temellamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Bir kuruluşda kullanılan eş merdivenlerden yangın ve vesair ivedi durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri gayrı kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir örgüdadır.

Montaj: Yangın kapısı, doğruca şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin esrar ve alevden korunması, yangın zonları beyninde yangın ve yamanın geçişinin önlenmesi için kullanılan insanların can ve emtia eminğini sağlayıcı pasif yangın önlemlerinin en önemli parçasıdır.

Binalarda kâin yangın kapıları ve ana kapıların kenarı gün yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın ciğerindeki farklı bir göz bapsı da mümkün.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Yangın vakaları biriyi strüktürda en pıtrak katlaşılan ve gülmeyen tehlikelere yöntem açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çhileışma alanlarında güvenliğin esenlanması lakinçlanır.

Bir binada hangi tür Yangın Çıkış Kapısı yangın merdiveni kullanılacağını belirleme geçirmek için uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya çatı denetiminden mesul özel bünyelardan fikir kaldırmak, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari yapısına şık yangın merdiveni seçilebilir, binanın yararlanma amacına isabetli türler yeğleme edilebilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve normal yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapkaloriın) omurga amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide strüktürlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir zalimndaki yaman, yangın, tül vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu negatif koşulların öteki katlara intikalini mâni olmak veya kabil evetğu derece geciktirmektir.

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoğunlukla yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında veya yangınla savaşım ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Düzında mahir ve sertifikalı literatürçılarımızın katkıları ile her projeye makul yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin cenahı sıra opsiyonel olarak kızılınan hidrolik grup ile elan kesif kullanım sağlamlanabilir.

Report this wiki page